Hundeuld

Kunne du tænke dig at få lavet garn af afbørstet hår fra din egen hund eller kat, så kan du sende det til mig, så laver jeg det til garn som du så kan strikke af.

OBS Det er vigtigt at du læser alt hvad der står herunder. 

Det skal være fra hunde eller katte med lang pels for at det kan hænge sammen. Minimum 5 cm meget gerne længere. Længere pels/hår giver et stærkere garn. Men vær opmærksom på at det skal være den bløde underuld der bruges. Leveringstiden kan være ca. 1-3 mdr. Kan variere efter om der er kø.

Prisen er 350,- pr. 100 gr færdiglavet garn. +porto 100,-

Et nøgle vejer ca. 100 gram 

Vær opmærksom på at der er lidt spild undervejs. Du skal nok regne med en spild procent på ca. 10-20%

Jeg anbefaler at man sender fra 300 gr og opefter. 

VIGTIGT AT LÆSE FOR KVALITETEN:

Spild afhænger af hvor godt ulden er sorteret inden det kommer til mig. Der må ikke være knuder, filt og små afklip i da det ikke kan spindes. Afklippet vil få ulden til at stikke. 

Husk at lange bløde afbørstede hår giver det blødeste garn, og at små korte hår får garnet til at stikke. Ligeledes er den bløde underuld at foretrække frem for den mere stride overuld.

Jeg bruger altid så meget som muligt af den uld i sender til mig og derfor er det vigtigt at i kun sender det bedste uld fra jeres kære dyr. På den måde får i det lækreste garn retur.